Kako je nastala Grupa EXCITE

Grupu EXCITE čine petero dugogodišnjih prijatelja i glazbenih zaljubljenika! Svi smo započeli svoje glazbene karijere još kao djeca! Tijekom dugog niza godina surađivali smo s mnogim glazbenicima i tako su nas putovi sudbine spojili i učinili nerazdvojnim prijateljima.

Petnaestak godina svirali smo i pjevali u raznim sastavima na mnogim svadbenim svečanostima koje su nam omogućile stjecanje zavidnog iskustva u sviranju uživo i njihovom profesionalnom vođenju. Svih tih godina nitko od nas nije mogao sakriti uzbuđenje i oduševljenje…tu neku “kemiju” koja je vladala među nama dok smo svirali zajedno te smo na zadovoljstvo svih nas osnovali svoj band!!!

Izgradili smo široki repertoar za svaku prigodu, od svadbe do kluba, od internacionalnog do domaćeg!!! Nakon toliko godina mogli smo reći: “To je to čemu smo oduvijek težili”. Zavladalo je opće uzbuđenje i oduševljenje, a time je došla i ideja za ime benda!!!

Danas Grupa EXCITE  već godinama, s istim entuzijazmom, svojom svirkom pali i žari na svadbenim svečanostima, eventima, koncertima, maturalnim večerama, klupskim svirkama, kao i na svakoj drugoj vrsti veselice koju možete zamisliti.

eng. Excite – uzbuditi / oduševiti.